Werken bij De Schoor

 

De missie van De Schoor luidt Samen meedoen mogelijk maken. Dat doen we onder meer met rond de 700 vrijwilligers. We zijn op zoek naar een coördinator Vrijwilligerswerk die de uitvoering van het vrijwilligerswerk in goede banen gaat leiden.

Het is een nieuwe functie waarbij jij de kans krijgt om deze goed neer te zetten. Je maakt deel uit van het team Communicatie, Beleid en Secretariaat dat uit 12 medewerkers bestaat. 

Coördinator Vrijwilligerswerk| 24 uur per week 

Wat ga je doen
Met het vrijwilligersbeleid als basis faciliteer je de uitvoering van het vrijwilligerswerk. Je biedt ondersteuning aan collega’s die vrijwilligers onder hun hoede hebben. Binnen de organisatie ben je hét aanspreekpunt waar het om het vrijwilligerswerk gaat. Je helpt bij de werving en selectie. Je bent iemand die begrijpt wat collega’s en vrijwilligers nodig hebben en je weet dit te vertalen in een passend ondersteuningsaanbod. Je pikt signalen op en initieert innovaties in het vrijwilligerswerk. Voorbeelden hiervan zijn het realiseren van een flexpool en de positionering van vrijwilligers in de organisatie.

Je organiseert workshops en evenementen, bijvoorbeeld ter gelegenheid van de jaarlijkse Dag van de Vrijwilliger. Om dit alles te realiseren, bouw je aan en onderhoud je intern en extern een netwerk.


Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin?
Jij behoudt het overzicht en je bent goed in plannen en coördineren, met bij voorkeur ervaring in het werken met vrijwilligers. Je verdiept je graag in de ontwikkelingen en achtergronden van de praktijk van vrijwillige inzet. Je bent in het bezit van een relevant hbo-diploma en je hebt ervaring in het sociaal werk. We starten met een jaarcontract. Voortzetting van de functie is mede afhankelijk van hoe je de functie neerzet.

 

Waar kun je op rekenen?

  • een zelfstandige functie in een betekenisvolle omgeving met fijne collega’s
  • ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen binnen onze lerende organisatie
  • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal schaal 8,

    min € 2.780,- en max € 3.961,- bruto per maand bij 36 uur per week

  • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget (ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris), Loopbaanbudget en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn

 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere
De Schoor is sinds 1989 een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere. We zijn overal in Almere. Met 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

 

 

Enthousiast geworden?
Dan horen we graag van je.
Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Wyanne Huitema,
hoofd Communicatie, Beleid en Secretariaat, 06-39098139.

 

Solliciteren doe je via het formulier onder aan deze pagina. Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. 

 

 

.

Solliciteer direct

 

Voornaam*   Achternaam*   Wat wil je met ons delen?
 
 
 
E-mail*      
 
 
 
Telefoonnummer*       Jouw motivatiebrief*

 
     
LinkedIn       Jouw CV*

 
     

Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 Op sociaalwerkvacatures.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

   
Typ de karakters in de
afbeelding hiernaast over:
   

 

 

 
Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere