Werken bij De Schoor

Arbeidsvoorwaarden

Waar kun je bij ons op rekenen?

 

De kracht van professionals
Je werkt met enthousiaste collega’s welke beschikken over veel expertise en kennis over de stad. Je krijgt bij ons de ruimte om initiatieven te nemen en invulling te geven aan je werk. Dit biedt jou de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. De komende jaren besteden we extra aandacht aan het belang van vakmanschap. 

De kracht van een brede welzijnsorganisatie 
Je vindt bij ons de ruimte om mensen te ontmoeten en initiatieven te nemen in en voor de stad. Door met elkaar samen te werken, bereiken we samen meer en kunnen we in de toekomst nog veel meer bereiken. Als welzijnsorganisatie koesteren wij de contacten met netwerkpartners in onderwijs, zorg, veiligheid, cultuur, wonen en welzijn. 
 

Werk-privébalans
Je komt te werken in een prettig werkklimaat, waar aandacht is voor elkaar. Collega’s zijn trots op hun werk en De Schoor. Ook heb je in de meeste functies de mogelijkheid voor de invulling van een optimaal werk-privébalans.


Cao Sociaal Werk
De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Sociaal Werk. Alles weten over de arbeidsvoorwaarden: klik hier

 

Individueel Keuzebudget - stel zelf je arbeidsvoorwaardenarrangement samen
Het Individueel Keuze Budget (IKB) is jouw persoonlijke budget in geld, Dat betekent dat je vakantietoeslag in mei, eindejaarsuitkering in december, bovenwettelijke verlofuren en elke maand een vaste kleine tegemoetkoming in de zorgverzekering zijn samengevoegd tot één persoonlijk budget: jouw individueel keuzebudget. Met het IKB beslis je zelf hoe en wanneer je dit bruto budget wilt besteden: (maandelijks) laten uitbetalen, verlofuren kopen of netto laten uitkeren voor opleidingskosten. Hierdoor heb je meer keuzevrijheid bij het invullen van de arbeidsvoorwaarden, zoals die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. In december wordt elk jaar automatisch het (eventueel resterende) saldo uitbetaald. Meer weten? Klik hier
 

Loopbaanbudget (LBB)
Als werkgever investeren wij in jouw ontwikkeling. Het Loopbaanbudget is een bedrag van 1,5% van je salaris die door de werkgever beschikbaar wordt gesteld. Het doel van dit budget is een investering in jezelf ter bevordering van je ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Voorbeelden zijn: het budget opsparen voor een cursus die je volgend jaar wil gaan volgen, een cursus die je direct kan inzetten voor je werk of het budget omzetten naar verlofuren voor bijvoorbeeld mantelzorg. Meer lezen, klik hier 

 

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere